Ο Πιλαφίδης επέστρεψε στον Ηρακλή

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
pilafidis Στον πάγκο του Ηρακλή (μετά από 8 ολόκληρα χρόνια) επέστρεψε ο Κώστας Πιλαφίδης, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ιστορική ομάδα, που κέρδισε και πάλι μια θέση στην Α1. Ο Μακεδόνας προπονητής θα διαδεχτεί τον Λευτέρη Κακιούση, ο οποίος αποχώρησε παρά την άνοδο στη "μεγάλη κατηγορία".
"Είμαι επαγγελματίας αλλά το συναίσθημα δεν μπορεί φυσικά να διαγραφεί, δεν πρέπει όμως να παρασυρόμαστε ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ουσιαστικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που γίνεται αυτή την στιγμή.

Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα αρκετά πριν πάρω την απόφαση να επιστρέψω στον πάγκο του Ηρακλή καθώς μου αρέσει να σκέφτομαι και να αποφασίζω ορθολογιστικά. Το πιο σημαντικό για μένα ήταν ότι ο βασικός στόχος είναι αρχικά η εξυγίανση της κατάστασης που υπάρχει στον Ηρακλή αυτή την στιγμή.

Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να υπάρξει ο Ηρακλής στην Α1 και τώρα αλλά και στο απώτερο μέλλον, δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να είναι η ομάδα απλά μια φωτοβολίδα, να μην κάνει ένα πέρασμα αλλά να εδραιωθεί πάλι" είπε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητή του Ηρακλή, ο έμπειρος τεχνικός.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software