Συγχαρητήρια σε Αθηναϊκό και ΦΕΑ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
athinaikos_nea Συγχαρητήριες επιστολές στον Αθηναϊκό για την κατάκτηση του triple crown και στη νεοφώτιστη στην Α1 ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ για τη συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος, απέστειλε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Η συγχαρητήρια επιστολή στον Αθηναϊκό:

"Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί θερμά την γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Αξίζουν τα εύσημα στον Τζώρτζη Δικαιουλάκο και στους συνεργάτες του για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν, ώστε να οδηγήσουν την ομάδα στην κατάκτηση και των τριών φετινών τίτλων.

Το... εις ανώτερα έχει χάσει το νόημα του για τον εκπληκτικό Αθηναϊκό, οπότε το «πάντα τέτοια» είναι πιο ταιριαστό".

Η συγχαρητήρια επιστολή στη ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ:

"Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί την ομάδα της ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ και ιδιαίτερα τον προπονητή Κυριάκο Κοσμίδη και τους συνεργάτες του για την πολύ καλή φετινή της πορεία και τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ήττα από τον Αθηναϊκό δεν μετριάζει την σπουδαία επιτυχία της ομάδας, που αν και νεοφώτιστη κατάφερε να χρισθεί φιναλίστ, επιβεβαιώνοντας ότι έχει τα φόντα για ακόμη εντυπωσιακότερα επιτεύγματα στο μέλλον".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software