Οι All-Star προπονητές και το Τοπικό Σεμινάριο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
bar_zour_mikri Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας από τον ΕΣΑΚΕ οι παίκτες κι οι προπονητές που θα πάρουν μέρος στο All-Star Game της Α1, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο. "Ειναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή" τόνισε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ανακοινώνοντας παράλληλα τη διοργάνωση Τοπικού Σεμιναρίου το Σάββατο στα πλαίσια του All-Star Game.

bar_zour_megali Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας από τον ΕΣΑΚΕ οι παίκτες κι οι προπονητές που θα πάρουν μέρος στο All-Star Game της Α1, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο. "Ειναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή" τόνισε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ανακοινώνοντας παράλληλα τη διοργάνωση Τοπικού Σεμιναρίου το Σάββατο στα πλαίσια του All-Star Game.

Όπως ανακοινώθηκε στον ελληνικό πάγκο θα καθίσουν οι Γιώργος Μπαρτζώκας (Μαρούσι) και Ηλίας Ζούρος (Πανελλήνιος), ενώ στο παιχνίδι των U22 με τους U20 θα κοουτσάρουν οι Νίκος Λινάρδος  (ασίσταντ κόουτς στο Μαρούσι) και Δημήτρης Πρίφτης (ασίσταντ κόουτς στον Άρη). Όσο για τους "Rest of the World" θα ακούσουν τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ και του Νέναντ Μάρκοβιτς.

Οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Παναγιώτης Γιαννάκης που είχαν επιλεχθεί ενημέρωσαν ότι δεν θα δώσουν το παρών για προσωπικούς λόγους.

Στη συνέντευξη Τύπου του All-Star Game που έγινε το πρωί της Δευτέρας τον ΣΕΠΚ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας, Θόδωρος Μπολάτογλου, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: "Με μεγάλη χαρά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συμμετέχει στο All-Star Game που έχει γίνει θεσμός και τον στηρίζει με την παρουσία των προπονητών στους πάγκους των ομάδων. Ο ΣΕΠΚ είναι φέτος διπλά χαρούμενος, διότι το All-Star Game θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, μια πόλη που -όπως κι όλες της Κρήτης- αγαπούν και αγκαλιάζουν το μπάσκετ.

Η διοργάνωση αυτή δίνει την ευκαιρία σε παίκτες και προπονητές να ξεφύγουν από τη σκληρή κι απαιτητική καθημερινότητα της Α1. Ευχόμαστε η γιορτή του μπάσκετ να δώσει ωραίες στιγμές σε όσους θα πάρουν μέρος, αλλά και σε όσους θα την παρακολουθήσουν. Και να μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει εν δράσει ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και μερικούς από τους κορυφαίους προπονητές.

Επίσης θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι στα πλαίσια του All-Star Game ο ΣΕΠΚ θα διοργανώσει τοπικό σεμινάριο στο Ηράκλειο το Σάββατο 13/3/2010, από τις 9.30 ως τις 12.30. Τελειώνοντας ο ΣΕΠΚ ευχαριστεί τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και τους δήμους Ηρακλείου και Αλικαρνασσού και την περιφέρεια Κρήτης για τη φιλοξενεία τους".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software