Ο Ηλίας Ζούρος πάει... ΝΒΑ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

ezouros.jpg Την ευκαιρία να γνωρίσει τον «πλανήτη ΝΒΑ» θα έχει ο Ηλίας Ζούρος, που δέχτηκε επίσημη πρόσκληση από τους Χιούστον Ρόκετς. Ο προπονητής του Πανελληνίου θα ταξιδέψει στην Αμερική τον Ιούλιο κι όπως τόνισε στο sepk.gr «είναι μεγάλη τιμή για οποιονδήποτε προπονητή».

ezouros_megali.jpg Την ευκαιρία να γνωρίσει τον «πλανήτη ΝΒΑ» θα έχει ο Ηλίας Ζούρος, που δέχτηκε επίσημη πρόσκληση από τους Χιούστον Ρόκετς. Ο προπονητής του Πανελληνίου θα ταξιδέψει στην Αμερική τον Ιούλιο κι όπως τόνισε στο sepk.gr «είναι μεγάλη τιμή για οποιονδήποτε προπονητή».

Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός θα «πετάξει» για το Χιούστον στις 3 Ιουλίου, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του Ρικ Έιντελμαν, η οποία όλη τη χρονιά παρακολούθησε «στενά» τον Πανελλήνιο, λόγω της παρουσίας του Μπραντ Νιούλεϊ (σ.σ διατηρούν τα δικαιώματα του).

Στις 10 του μηνός οι «Ρουκέτες» θα μεταφερθούν στο Λας Βέγκας, όπου θα πάρουν μέρος ως τις 17 του μηνός στο Summer League.

«Είναι τιμή για οποιονδήποτε προπονητή να παρευρεθεί στην προετοιμασία μιας ομάδας του ΝΒΑ» τόνισε στο sepk.gr ο Ηλίας Ζούρος, που θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με το τεχνικό τιμ των Ρόκετς και να παρακολουθήσει από κοντά τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι ομάδες του ΝΒΑ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software