Συγχαρητήρια επιστολή στον Παναθηναϊκό

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
panigiriko.jpg Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε για ακόμη μια φορά την κορυφή της Ευρώπης κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην "πράσινη" ΚΑΕ, αποδίδοντας τα εύσημα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στους συνεργάτες του.
panigiriko_megalo.jpg

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε για ακόμη μια φορά την κορυφή της Ευρώπης κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην "πράσινη" ΚΑΕ, αποδίδοντας τα εύσημα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στους συνεργάτες του.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για τη νέα σπουδαία επιτυχία που σημείωσε στο Final-Four του Βερολίνου.

Αξίζουν τα εύσημα στους προπονητικό τιμ, στους κύριους Ομπράντοβιτς, Ιτούδη και Πιστιόλη, στους παίκτες, στη διοίκηση και σε όλα τα μέλη της ομάδας, για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με αποκορύφωμα το Final-Four της Ευρωλίγκα.

Μακάρι κάθε χρόνο η ομάδα του Παναθηναϊκού να κάνει περήφανη την Ελλάδα, όπως την έκανε το βράδυ της Κυριακής.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς"

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software