Οι… κόουτς Ομπάμα και Ουίλιαμς

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
obama-basket.jpg Μπορεί να βρίσκεται σε περιοδεία και το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει από Ευρώπη μέχρι Ιράκ, όμως, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα γνωστός φανατικός του μπάσκετ, βρήκε τον χρόνο να τηλεφωνήσει στον προπονητή του Νορθ Καρολάινα Ρόι Ουίλιαμς και να τον συγχαρεί για τη νίκη κόντρα στο Μίσιγκαν Στέιτ, καθώς φυσικά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

obama-basket.jpg Μπορεί να βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη και το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει από Ευρώπη μέχρι Ιράκ, όμως, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα γνωστός φανατικός του μπάσκετ, βρήκε τον χρόνο να τηλεφωνήσει στον προπονητή του Νορθ Καρολάινα Ρόι Ουίλιαμς και να τον συγχαρεί για τη νίκη κόντρα στο Μίσιγκαν Στέιτ, καθώς φυσικά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ομπάμα αποκάλυψε ότι είχε προβλέψει πέρσι για πρωταθλητές τους «Ταρχιλς», που έχασαν στον ημιτελικό, ενώ στις επιλογές που είχε κάνει φέτος τους είχε και πάλι στην τελική τετράδα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του λευκού οίκου, δημοσιοποίησε την κουβέντα του Ομπάμα με τον θρυλικό πια προπονητή του Νορθ Καρολάινα: «Του είπε συγχαρητήρια και ευχαριστώ που δικαίωσαν την επιλογή του ενώπιον του αμερικανικού λαού. Του είπε ότι έκανε εκπληκτική δουλειά και ρώτησε πόσο περήφανοι μπορεί να νοιώθουν οι παίκτες του, μετά από μια τέτοια επιτυχία. Τέλος κάλεσε όλους τους πρωταθλητές στον λευκό οίκο».

Πριν ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα ο πρόεδρος των ΗΠΑ συμπλήρωσε το δικό του «δέντρο» στο ESPN με προβλέψεις για την τελική φάση του τουρνουά. Το Νορθ Καρολάινα ήταν το μόνο από τα κολέγια που είχε επιλέξει, το οποίο όχι απλά προχώρησε αλλά κατέκτησε τελικά και το πρωτάθλημα. Η επιλογή του αυτή που τον δικαίωσε πέρα για πέρα ανέβασε το όνομα του προέδρου στην σχετική λίστα και τον έφερε πολύ ψηλά στο «φάντασι» αυτό παιχνίδι...

Εξάλλου ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του ότι αν δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική θα επιθυμούσε να είναι προπονητής μπάσκετ και μάλιστα σε κολεγιακό επίπεδο.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software