Μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Βορείου Ελλάδος

| Δελτία Τύπου

photo_1 Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η μηνιαία συνάντηση προπονητών στα γραφεία του Συνδέσμου στην Θεσσαλονίκη με εξαιρετική συμμετοχή των μελών του ΣΕΠΚ. photo_2 Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η μηνιαία συνάντηση προπονητών στα γραφεία του Συνδέσμου στην Θεσσαλονίκη με εξαιρετική συμμετοχή των μελών του ΣΕΠΚ. Επίσης παρευρέθηκαν προπονητές που συμμετέχουν στην σχολή προπονητών που διεξάγεται αυτή την περίοδο. Την συζήτηση άνοιξε ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ κ. Ροδόπουλος Θόδωρος, ο οποίος αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της συμμετοχής των προπονητών στις συναντήσεις αυτές αλλά και την συμμετοχή τους γενικότερα στις δράσεις του Συνδέσμου.

Ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το Σεμινάριο αλλά και τις εκλογές του ΣΕΠΚ που θα πραγματοποιηθούνε τον Ιούνιο (20-22) στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο στην Θεσσαλονίκη. Το μέλος του ΔΣ κ. Παρασκευάς Μουρατίδης ήταν ο βασικός ομιλητής της βραδιάς, ο οποίος ανέλυσε την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο κ. Μουρατίδης, ως Operation Manager της ομάδας, περιέγραψε το χτίσιμο της ομάδας από την αρχή, τον προσανατολισμό που υπήρχε στους νεαρούς αθλητές, τον τρόπο συνεργασίας με τον coach Αγγέλου, και γενικά τις λειτουργίες της ομάδας αγωνιστικά και έξωαγωνιστικά.

Αναφέρθηκε στα προβλήματα που συνάντησαν αλλά και στην νέα νοοτροπία που αναπτύχθηκε στην ομάδα του ΑΡΗ.

Τέλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν με την αποχώρηση του coach Αγγέλου και την νέα σελίδα που ξεκίνησε με τον καινούριο προπονητή κ. Μίνιτς. Ακολούθησε συζήτηση – ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους προπονητές .

 

photo_3 Στο τέλος της συνάντησης ο coach Ροδόπουλος παρότρυνε τους συμμετέχοντες να εμπλακούν ενεργά στις επιτροπές που έχουν δημιουργηθεί στην Βόρεια Ελλάδα, με σκοπό να προσφέρουν όλοι στον Σύνδεσμο και στο «επάγγελμα» του προπονητή. Οι προπονητές έδωσαν το επόμενο ραντεβού τους την Δευτέρα 10 Μαρτίου και ώρα 18:00 στα γραφεία του ΣΕΠΚ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software